Logo

Ervaringen

Ik heb het als heel prettig ervaren en heb het idee dat ik er veel aan gehad heb. Meer inzicht en loslaten van oude patronen. Maar ook dat ik durf moeilijke beslissingen te nemen. Jouw rustige en begripvolle werkwijze hebben een positief effect gehad hierop. Lieve groetjes en misschien tot ziens, KittyValerie heeft de gave om iets aan te raken en in beweging te zetten waar jezelf niet bij kon. Ze denkt met je mee en is erg geinteresseerd in het leren kennen van jou.

Dat is niet iets wat ze puur beroepsmatig doet. Ze is oprecht geinteresseerd en ze zal samen met jou opzoek gaan naar de manier die het beste voor jou werkt.

Tevens daagt ze je ook uit. Ze stimuleert je je eigen weg te bewandelen. Maar bovenal je angsten te overwinnen. Dat klinkt eng, maar wanneer Valerie je coacht merk je, dat wanneeer je je eraan durft over te geven, je in staat bent tot zoveel meer dan je ooit van jezelf mogelijk hield.

En dat alles komt heel eenvoudig voort uit het feit dat je samenwerkt met een therapeut die zelf staat voor wat ze jou wil laten ervaren. En dat lukt. Stel je open voor haar hulp, luister oprecht en heb vertrouwen in haar zoals zij vertrouwen in jou heeft.

Ervaar wat ik ook heb mogen ervaren. Ze geeft je moed. En het mooie is dat je ontdekt dat je die moed eigenlijk altijd al had, alleen kon je er zelf nog niet bij.

Het gevoel dat iemans in je gelooft en vertrouwen in je heeft kan zo’n goed doen. Wel nu, stel je eens voor dat je uiteindelijk dat geloof en vertrouwen uit jezelf put. Hoe krachtig en positief je je dan voelt!

Ik kan het weten. Het gaf me richting in tijden dat alles nog chaotisch was. Ik pluk er iedere dag de vruchten van.

RianneMijn eerste kennismaking met deze ademtechniek was een mooie ervaring. Hoewel ik eerst mijn bedenkingen had bij het lange tijd diep ademen. Dit komt voor mij overeen met hyperventileren en ik als ademcoach probeer mensen dit juist af te leren. Toch vanuit mijn techniek en mijn nieuwsgierigheid de stap gezet om ook deze techniek te ervaren. In deze sessie kwamen er bij oude ervaringen, oud zeer of blokkades naar boven. Mijn near death ervaring van verstikking als klein kind kwam weer terug en heb dit mogen doorleven. Gerustgesteld door de aanwezigheid van Valerie kon ik dit bewust en toch ontspannen doormaken en voor een groot gedeelte loslaten. Ik wist niet beter of ik had dit al verwerkt. Schijnbaar toch niet. Een tweede sessie staat op mijn lijstje om te zien wat er nog meer voor barrières opgeruimd kunnen worden. Valerie bedankt voor de mooie reis die je me hebt laten maken.

Groetjes

Jan

Hartelijk dank voor je coaching. Je bracht me bij mijn gevoel waardoor ik mijn eigen ‘thuis’ leerde kennen. Daarnaast heb ik leren vertragen, wat me erg hielp om minder gejaagd door het leven te gaan en te kunnen ervaren wat ‘Ik’ nodig heb.

Lieve groet,
NoortjeValerie brengt vanuit haar hart verbinding tot stand die het zelf helend vermogen van jezelf in gang zet.
Dit op deskundige, holistische en voor jou op dat moment passende wijze.