Logo

Praktische info

Locatie & Contact

De locatie van mijn praktijk is:
Pasweg 6 in Panheel
Voor het maken van een afspraak kun je me het mailen, appen of bellen.
Je kunt me bereiken via: info@valeur-psychologie.nl
06-14115884

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Je kunt dan zelf voelen of dit de plek voor jou is om aan je bewustwording te werken.

Ruimte Westhoven

Tarieven

Kennismakinggesprek: 0
Coaching/ begeleiding: 70,- (1 uur)
Ademsessie: 90,- (1-1,5 uur)
3 ademsessies: 250,-

Omdat ik vind dat iedereen passende zorg moet kunnen ontvangen hanteer ik een aangepast tarief voor mensen met een inkomen onder de 1600,-.

Individuele begeleiding (WMO)

Mogelijk heb je meer hulp nodig en zijn we in een aantal sessies niet klaar. Het is dan mogelijk om een aanvraag voor individuele begeleiding te doen bij de gemeente waarin je woont. Ik ben aanbieder voor de volgende gemeentes: Roermond, Weert, Nederweert, Roerdalen, Leudal, Echt-Susteren. Als je een aanvraag WMO doet dan komt er iemand van de gemeente bij jou thuis op ‘keukentafelgesprek’, de hulpvraag wordt dan bekeken. Ik kan je ondersteunen bij de aanvraag.

Zorgverzekering

Zorgkosten kun je bij mij niet terugkrijgen van de verzekering. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat zorgverzekeraars allerlei kaders en regels hebben ontwikkeld waar je als zorgverlener binnen moet werken. Deze regels en kaders passen niet bij mijn visie over wat nodig is om gezond en vrij te leven.

Werkgevers

Heeft u werknemers die zijn uitgevallen in werk of dreigen uit te vallen dan is een coachingstraject mogelijk de oplossing. Tijdens het traject worden verschillende afstemmingsmomenten met u gepland.

Tarieven werkgevers:
Gedragswetenschappelijke expertise incl plan van aanpak: 220 euro (excl BTW)
Vervolggesprekken: 110 euro per uur.
Neem gerust contact om uw wensen te bespreken.