Eén gedachte over “Zonnewende krachtdag 21 juni 2019”

 1. Zonnewende Krachtdag

  21 juni 2019

  Via de Elementen weer in verbinding met jouw natuur

  Een bijzondere dagworkshop waarin je op fijngevoelige, dynamische en creatieve wijze wordt uitgenodigd om in verbinding te gaan. Verbinding met jezelf, je eigen krachten en talenten. Verbinding met de elementen, met het ritme van de seizoenen en verbinding met elkaar.

  Wanneer je mee kan deinen in het organische ritme van de seizoenen en de elementen zul je merken dat je lichter kan leven. In deze natuurlijke stroom is het gemakkelijker door processen te gaan, ook zullen de items die je tegen komt minder zwaar zijn. Je verkrijgt sneller duidelijkheid op patronen en weet wanneer het goed is om naar buiten te treden of juist naar binnen te keren. Je leert minder vast te houden aan gedachtes maar te zakken in jouw lichaam en mee te bewegen op het ritme van de natuur, zodat je een ander perspectief krijgt op de situatie.

  Op doek/papier zullen krachten en aandachtspunten zichtbaar worden. Deze dag wordt gedragen door Heleen Meering en Valerie Fangman. Creativiteit loopt zowel professioneel als privé als een rode draad door het leven van beide. Heleen is helderwetend en heldervoelend, zij heeft de kracht om karmische patronen om te zetten vanuit diepere bewustzijnslagen. Valerie zet als psycholoog en creatief coach haar hooggevoeligheid in als kracht. Haar accent ligt op empowerment, verbinding met je ware zelf, doorbreken van disfunctionele patronen en contact met het hier en nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *