Drs. Valerie Fangman

Mijn naam is Valerie Fangman, naast moeder van 1 zoon, ben ik afgestudeerd psycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in de richting cultuur, identiteit en religie, met als master gedragsverandering. Tevens heb ik de opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach en therapeutisch ademwerk succesvol afgerond.

Ik heb jarenlang gewerkt als re-integratie consulent en behandelend psycholoog binnen de GGZ. De werkervaring in combinatie met mijn opleidingen en mijn levenservaring zorgen ervoor dat ik je op verschillende lagen kan begrijpen en begeleiden.

Bij Valeur breng ik sinds enkele jaren vol passie, al mijn ervaring op creatief, spiritueel en wetenschappelijk vlak samen, om zo voor jou, een persoonlijk afgestemd plan te kunnen maken zodat jouw licht meer kan stralen.

Mijn missie is om mensen te helpen weer te stralen. Als mensen stralen in hun zijn dan stralen ze dat op anderen waardoor de wereld steeds lichter wordt. Jouw licht gaat stralen als je gezien wordt in je ware kern en als je jezelf daarin kan zien. Wanneer je uit je hoofd komt, verbinding maakt met je hart, zakt in je lichaam en je verbindt met je hogere zelf. Je jezelf bevrijd van oude niet meer functionele gedachten, gevoels – en gedragspatronen.

Lid van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen)

AGB-code: 98-102344

Lid van het Klachtenportaal Zorg