Via de zorgverzekering:

Bij Valeur kun je je zorgkosten niet terugkrijgen van je verzekering. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat zorgverzekeraars allerlei kaders en regels hebben ontwikkeld waar je als zorgverlener binnen moet werken. Deze regels en kaders passen niet bij mijn visie over wat nodig is om gezond en vrij te leven. Wel kun je met een verwijzing van je huisarts de kosten die je bij mij maakt opgeven bij je jaaraangifte bij de belastingdienst als onvergoede zorgkosten. Zo krijg je een deel terug. Een voordeel bij Valeur is dat je op korte termijn terecht kunt. Bij een geregistreerd psycholoog worden de kosten vaak deels vergoed nadat je je eigen risico betaald hebt.

Via je werkgever:

Het komt vaak voor dat de coaching vergoed wordt door je werkgever, bijv wanneer je als gevolg van burnoutklachten even niet of minder kan werken. Ook kunnen we uitval voor zijn dmv coachende behandeling.  

Via het UWV:

Heb je een ziektewet of een wia-uitkering dan is het mogelijk een werkfit-traject via het UWV in te zetten. 

Via PGB:

Soms is intensievere begeleiding passender. Het is mogelijk om een PGB of individuele begeleiding aan te vragen. Informeer over de mogelijkheden.