Energietherapie

Bij lichaamsgerichte energietherapie wordt onderzocht in welke mate en waar de energie in je lichaam wel of niet doorstroomt. Wanneer jouw energiesysteem verstoord of geblokkeerd is ontwikkel je klachten. Dat kunnen klachten op psychisch, emotioneel of lichamelijk vlak zijn. Er wordt vanuit gegaan dat dit alles met elkaar verbonden is.

Als jouw energie weer in lijn is en van boven tot beneden en van beneden tot boven stroomt zul je merken dat je energie toeneemt, je een sterkere verbinding met jezelf hebt, uit je hoofd komt, een beter contact tussen denken en voelen hebt en sterker in je schoenen staat.

Deze vorm van therapie is zeer geschikt voor hooggevoelige mensen. 

 

 

Werkwijze:

Bij energietherapie voelen we in het moment wat er passend/nodig is. Het betekent in ieder geval dat we naar jouw energiesysteem gaan kijken en het doel is altijd dat weer opnieuw in balans brengen en blokkades doorbreken. Het kan zijn dat we je chakra’s uitmeten en met behulp van kristallen en lichtwerk weer in balans brengen. Ook zullen we naar jouw aura kijken. Tijdens een sessie komt een helende stroom van energie op gang die precies gaat waar die hoort te gaan. Ook is het mogelijk een helende energie gericht op een bepaalde klacht te kanaliseren. Ik doe dit vanuit een afstemming met de zuivere bron. Daarnaast maak ik dankbaar gebruik van de Broncode-stoel van Monique Timmers. Dit is een energetische stoel die tot op celniveau meewerkt om jouw systeem weer te balanceren.

Het wordt niet alleen voor je opgelost, maar je verkrijgt ook inzicht in wat de blokkades je te zeggen hebben en handvatten om je systeem in balans te houden.

Heling van de familielijnen
Het kan ook zijn dat jij bepaalde programma’s hebt geërfd vanuit jouw familielijnen. Je moeder is bijvoorbeeld een ongelooflijke ‘controle freak’ of er heeft bijvoorbeeld een oorlogsverleden in jouw lijn afgespeeld. Zo’n programma blijft vaak bewust of onbewust draaien in jouw systeem en beperkt je om echt te Zijn wie je Bent, jouw grote zelf. Dit kunnen we samen oplossen.

Karmische patronen
Ook kan het zo zijn dat de oorsprong van jouw blokkade genesteld is in een vorig leven. Ook dit sporen we op en kunnen we samen helen zodat jij weer volledig vrij kan zijn.

Huisreiniging

Het is ook mogelijk jouw huis of tuin weer energetisch in balans te brengen. Om zelf goed in balans te blijven is het belangrijk dat de ruimtes waarin jij veel verblijft ook zuiver zijn. Heel vaak hangen er op plekken nog oude energieën waar je onbewust of bewust echt last van kan hebben.