Zonnewende Krachtdag 

Zaterdag 24 juni 2023

EEN BIJZONDERE DAGWORKSHOP IN DE KRACHTTUIN WAARBIJ JE JE GEDRAGEN MAG VOELEN IN EEN VELD VAN ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE EN LICHT. 

Tijdens deze dag word je op fijngevoelige, dynamische en creatieve wijze uitgenodigd om dieper te zakken in jezelf en jouw oorspronkelijke lichtkracht te activeren en te laten stralen.

De energie van het jaar heeft op 21-6 haar hoogtepunt bereikt. Op deze Zonnewende Krachtdag deinen we mee op de uitwerking van de zomerzonnewende. Al sinds het begin der tijden wordt de zonnewende gevierd met vuurrituelen om de zon, het element vuur te eren. Wanneer je mee kan deinen in het organische ritme van de seizoenen en de elementen zul je merken dat je lichter kan leven

De zonnekracht is optimaal, er is een groot kleurenpalet zichtbaar waar we van kunnen genieten. Wanneer het licht maximaal schijnt, komt alles in het volle licht te staan, ook verbindingen en verhoudingen die niet meer voor je werken. Deze periode vraagt ons om onze relaties te onderzoeken.

In de dag zit een opbouw waarin we werken met beweging, meditatie en creatie. We bewegen naar binnen en weer naar buiten. We stemmen ons af op de zuivere bron, onze gidsen en ons hogere zelf. In meditatie gemaakte schilderingen geven een kijkje in jouw onderbewuste. Mogelijk wordt zichtbaar wat je los mag laten om volledig te kunnen stralen. Je hoeft niet te kunnen schilderen!

We sluiten af met een Aramese Mantra en een vuurritueel, waarin we met de transformerende kracht van het vuur werken om los te laten wat ons niet meer dient.

 

 

Tijd: 10:00 uur tot 16:30 uur

Plaats: Pasweg 6 Panheel

Investering: €110,- inclusief creatieve materialen en vegetarisch lunch