Licht Krachtdag 

Zaterdag 8 juli 2023

Een dynamische dagworkshop waarin gewerkt wordt met meditatie, klank en intuïtief schilderen. Alles staat deze dag in het teken van het activeren en gronden van onze oorspronkelijke lichtkracht. We zijn allemaal een vonk van de zuivere Bron en onze persoonlijkheid is slechts een voertuig. We vergeten dat vaker, maar het is toch echt de bedoeling dat we onze essentie herinneren en verankeren hier op aarde.

In het kerkelijke gebed “Onze Vader” is god afgescheiden van ons en in de Hemel. De oorspronkelijke taal van Jezus was het Aramees. In het Aramees is het goddelijke in het hart van ieder mens. De betekenis en de klanken van het oorspronkelijke gebed zullen ons deze dag helpen dragen in een veld van eenheid en onvoorwaardelijke liefde. 

We gaan ons aardesterchakra activeren met een aartsengel van de nieuwe tijd. Via onze aardester verbinden we ons met het gridwerk van moeder aarde. Voor hooggevoelige mensen is dit een lichtere manier van gronden die beter aansluit bij hun eigen lichtheid.

De dag vindt plaats in de krachttuin. Het mag een krachtplek genoemd omdat er een leylijn door de plek loopt en de plek opnieuw in verbinding is gebracht met het Christusgrid van Moeder Aarde. Hierdoor is de energie verfijnder en kom je eerder in een ontspannen staat. Het is makkelijker jouw lichtkracht te activeren en te verankeren. Ook is het makkelijker contact te krijgen met natuurwezens en spirits. Als je aardester chakra eenmaal geactiveerd is kun je je op alle plekken op aarde makkelijker verbinden met dit 5d gridwerk. Je helpt hier niet alleen jezelf mee, maar je helpt ook de aarde op haar weg naar een 5d realiteit.

In een intuïtief gemaakte schildering wordt jouw essentie zichtbaar en ook de stukken waar je nog naar mag kijken. Je maakt een duik in jouw onderbewuste.

We sluiten af met een vuurritueel waarin de transformerende kracht van het element vuur ons helpt transformeren wat zichtbaar is geworden.

Voel je je aangetrokken? Meld je dan uiterlijk dinsdag 4 juli aan via info@valeur-psychologie.nl of 0614115884

 
 

Tijd: 10:00 uur tot 16:30 uur

Plaats: Pasweg 6 Panheel

Investering: €110,- inclusief creatieve materialen en vegetarisch lunch