Personal Power Plus

Jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven

Personal Power Plus© geeft bewustwording van waarden, voorkeuren en verlangens. Personal Power Plus© geeft inzicht in jouw persoonlijke blauwdruk; diepgaande bewustwording in alles wat je drijft en hoe jij het liefste werkt en leeft. Personal Power Plus© geeft tools hoe situaties anders aangepakt kunnen worden, om ze vervolgens moeiteloos voor elkaar te kunnen krijgen. Ook word jouw persoonlijke, unieke innerlijke kracht zichtbaar.

Personal Power Plus© is een persoonlijkheidsonderzoek, dat is gebaseerd op de psychologie van kleuren en filosofie van elementen. De Powertest is afgeleid van een jarenlang observationeel onderzoek naar de relatie tussen het innerlijk en uiterlijk. Daarnaast is Personal Power Plus© geïnspireerd door de zingevingsdimensies en de elementenvierhoek uit het boek: ‘Loopbaanzelfsturing, bezieling en vitaliteit’ van Drs. Adriaan Hoogendijk.

Wanneer jij je diepste drijfveren en talenten moeilteloos inzet voor datgene wat jij de moeite waard vindt, komt er rust en heb je tijd de wereld een stukje mooier te maken.

De online Powertest bevat 40 vragen. Het invullen duurt ongeveer 30 minuten.

Je ontvangt je eigen Personal Power rapport van 30 pagina’s lang. Jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven.

PPP plus is waardevol voor klanten die:

  • Een richting zoeken voor studie of werk
  • Voorkomen en herstel van burnout
  • Het beter laten samenwerken van je team
  • Communicatie verbeteren met mensen met een ander powertype.
  • Hun krachten en valkuilen in kaart willen hebben.